Ladenvriezer Norcool G1

Ontdek de mogelijkheden van dit basismodel* ladenvriezer, dat speciaal is ontworpen voor moderne keukens. Met de optie om uw eigen keukenfronten aan te brengen, kunt u de ladenvriezer volledig afstemmen op uw keukeninterieur. De Norcool ladenvriezer deelt hetzelfde formaat en ontwerp als de Norcool ladekoelkast, met als enige verschil de functie (koelen/vriezen). Deze ladenvriezer is uitgerust met twee ruime lades (samen 180 liter), zodat u al uw diepvriesproducten overzichtelijk en toegankelijk kunt opbergen. Met een breedte van 80 cm is dit model ideaal voor moderne (laagbouw) keukens, waardoor integratie eenvoudig mogelijk is.

Vanaf eind oktober / begin november is dit product weer voorradig in ons magazijn in Blaricum. Neem contact met ons op voor de meest actuele levertermijn.

*Op de eerste foto ziet u de RVS-variant van de ladenvriezer. De daaropvolgende foto’s tonen het basismodel.

Snelle levering vanuit Blaricum met lokale voorraad voor geselecteerde producten.

Gratis levering in de Benelux.

iDeal Logo Kies voor iDeal en profiteer van 1,5% korting op uw totale bestelling!

Wij accepteren ook de volgende betaalmethodes

De ladenvriezer Norcool G1: ruimtebesparende diepvriesoplossing met Scandinavische kwaliteit, vanaf eind oktober beschikbaar in Nederland en exclusief verkrijgbaar bij Xaro.nl! De Norcool Ladenvriezer G1 biedt een innovatieve, compacte oplossing voor uw diepvriesbehoeften. Ontworpen met oog voor detail en vervaardigd volgens de hoogste Scandinavische kwaliteitsnormen, past deze inbouw vriezer perfect in elke moderne keuken. Met ruime lades en een elegant, minimalistisch design is de G1 ideaal voor kleine keukens of als extra vriezer. Dankzij het slimme ontwerp kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot al uw diepvriesproducten, zonder het gedoe van traditionele onderbouw vriezers.

Voordelen van de ladenvriezer Norcool G1:

1. Efficiënt ruimtegebruik

De handige lades van de G1 zorgen ervoor dat u de beschikbare ruimte optimaal benut. Perfect voor het organiseren van diepvriesproducten op een manier die zowel overzichtelijk als praktisch is. Dit maakt de ladenvriezer van Norcool ideaal voor kleinere keukens of als aanvulling op uw bestaande vriezer.

2. Energiezuinig en stil

De Norcool G1 is voorzien van energielabel D, wat onder de nieuwe en strengere voorwaarden een uitstekende score is. Met een jaarlijks energieverbruik van 329 kWh bedragen de geschatte stroomkosten ongeveer € 75,-, wat deze ladenvriezer zeer efficiënt maakt voor zijn klasse. Bovendien heeft de Norcool G1 een geluidsniveau van slechts 37/38 dB, waardoor hij fluisterstil is en nauwelijks hoorbaar blijft, zelfs in open keukens. Dit maakt hem de ideale keuze voor moderne woonruimtes.

3. Duurzaamheid en kwaliteit

Gemaakt met hoogwaardige materialen en een solide constructie, staat de G1 voor duurzaamheid. De vriezer biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar gaat ook jarenlang mee dankzij het robuuste ontwerp dat typisch is voor Scandinavische kwaliteit. Norcool is onderdeel van de Frigoglass Group, een organisatie die bekendstaat om haar uitgebreide kennis en expertise in de koeltechnologie.

Productvoordelen:

  • Digitale thermostaat
  • LED-verlichting
  • Deur alarm
  • In hoogte verstelbare poten voor eenvoudige installatie
  • Onderhoudsvrij met automatische ontdooiing
  • Naast de optie om eigen keukenfronten aan te brengen heeft u ook keuze uit een standaard model met rvs of mat zwarte fronten

Toepassingen: keukenintegratie en keukendealers

De Norcool Ladenvriezer G1 kan naadloos geïntegreerd worden in uw keukenontwerp. Bij Xaro hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche. Wij werken daarom graag samen met u en uw keukenspecialist of interieurbouwer om de ladenvriezer optimaal te integreren in uw keuken. Breng de efficiëntie en snelheid van een professionele horecakeuken nu naar uw eigen keuken met de Norcool ladenvriezer!

Naast de ladenvriezer biedt Norcool ook bijpassende ladekoelkasten en een wijnlade module in hetzelfde formaat, waarmee u uw keuken in één dezelfde stijl kunt inrichten. Dit zorgt voor een strakke, uniforme look.

Waarom Kiezen voor de Norcool G1?

  • Complete oplossing: naast ladenvriezers bieden wij ook ladekoelkasten en wijnladen in hetzelfde formaat en design, zodat uw keuken er stijlvol en consistent uitziet.
  • Duurzaam en betrouwbaar: dankzij het gebruik van duurzame materialen en Scandinavische technologie geniet je van een lange levensduur en consistente prestaties.
  • Gebruiksgemak: dankzij de ruime lades kunt u alles overzichtelijk opslaan en er gemakkelijk bij. Geen gedoe meer met stapelen of zoeken naar diepvriesproducten achterin.

Veelgestelde Vragen

1. Hoeveel lades heeft de Norcool G1?

De vriezer heeft 2 externe ruime lades en 1 interne lade, perfect voor het ordenen van diepvriesproducten.

2. Kan de Norcool G1 ingebouwd worden?

Ja, de Norcool G1 is ontworpen voor naadloze inbouw in standaard keukenblokken.

3. Werkt de vriezer ook in een warme keuken?

Ja, de G1 is geschikt voor gebruik in een keuken met variërende temperaturen.

Bestel de Norcool Ladenvriezer G1 Vandaag!

De Norcool Ladenvriezer G1 is de perfecte diepvriesoplossing voor iedere keuken. Voeg deze stijlvolle, energiezuinige en duurzame vriezer toe aan uw keuken en ervaar het gemak van lades voor uw diepvriesproducten. Bestel nu via onze webshop en geniet van een snelle levering en eenvoudige installatie.


Technische informatie Norcool ladenvriezer G1

Download

Gebruikershandleiding Norcool ladenvriezer G1

Download

Maattekening Norcool onderbouw vriezer met lades G1

Download

Maattekening onderbouw Norcool onderbouw vriezer met lades G1

Download
Scandinavian Appliances ontwikkelt, produceert en verkoopt oplossingen voor de opslag van eten en drinken onder het merk Norcool. Sinds de jaren 70 is Norcool een toonaangevende leverancier van koelcellen, hoekkoelkasten, gekoelde lades, wijnkasten en wijnkelders. Sinds 2016 is XARO exclusief importeur van Norcool in Nederland. De producten van Norcool behoren tot een van onze favorieten vanwege de betrouwbare kwaliteit en tevredenheid onder de gebruikers.
Model G1
Inbouw / Onderbouw Ja
Buitenafmetingen (cm) Breedte: 79,5
Hoogte: 82 - 87
Diepte: 56,5
Nisafmetingen (cm) Breedte: 80
Hoogte: 82,5 (min)
Diepte: 57
Netto volume 104 liter
Bruto volume 180 liter
Temperatuur -18/-24 ËšC
Omgevingstemperatuur 16–32˚C
Volt/Hz 220 - 240V AC 50HZ
Aansluitwaarde 105 W
Kabellengte 2,4 m
Energieklasse D: 329 kWh / jr
Geluidsniveau (dB) 37
Automatische ontdooifunctie Ja
Isolatie Polyurethaanschuim, CFK-vrij
Koelmiddel R600A
Gewicht (kg) 70
Gewicht per lade (kg) 20 (zonder panelen)
Aantal laden 2 externe laden, 1 interne lade
Afmetingen eigen keukenfronten (cm) 34,1 - 34,8
Ventilatievereisten 121 cm2 x 2 (roosters inbegrepen)
Compressor Compressorkoeling
LED-verlichting Ja
Soft close laden Ja
Deuralarm Ja
Verstelbare poten Ja, alleen achter
Garantie Langere garantieperiode exclusief bij XARO! Bij XARO, als exclusieve importeur, kunt u genieten van een uitgebreide garantieperiode van 3 jaar bij aanschaf van de Norcool ladekoelkast 60000008. Deze garantie omvat volledige dekking voor voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen, en benadrukt ons streven naar hoogwaardige kwaliteit. Deze specifieke garantie is beschikbaar bij directe aanschaf via XARO en is niet van toepassing op aankopen via onze wederverkopers.